Scroll Top

Τα Social Media στο εταιρικό marketing

mark

Γνωρίζετε το ποσοστό των εταιρειών που κάνουν marketing μέσω των κοινωνικών δικτύων;

Τα Social Media στις μέρες μας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην κοινωνικοποίηση των εταιρειών και στην καθιέρωση Brand Name, προϊόντων και υπηρεσιών.

Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και οι ιδιώτες προωθούν το έργο τους στα διαφορετικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τα Social Media γίνεται στοχευμένο marketing από τις εταιρείες κάνοντας τις διάσημες.

Στο παρακάτω ινφογράφημα βλέπετε τα στατιστικά από την χρήση των Social Media στις εταιρείες παγκοσμίως:

 

 

Έτσι λοιπόν οι εταιρείες με την προβολή τους στα Social Media κέρδισαν: Αύξηση στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας στους, καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα της Google, απέκτησαν δυνητικούς πελάτες και ακολούθους, αύξησαν τις πωλήσεις τους και έκαναν διάσημο το όνομα της επιχείρησης τους.

Τα οφέλη από την χρήση των Social Media στο εταιρικό marketing είναι πολλαπλά και μακροχρόνια. Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αυξάνονται διαρκώς και μέσα από αυτά αναζητούν προσφορές, ευκαιρίες, συνεργάτες κλπ. Γιατί λοιπόν να μην απολαμβάνει και η δική σας επιχείρηση αυτήν την προώθηση και διαφήμιση;

Αναζητήστε εταιρείες με εμπειρία και παραδείγματα στην διαχείριση επιτυχημένων εταιρικών σελίδων στα κοινωνικά δίκτυα. Συνεργαστείτε με εταιρείες που θα σας φτιάξουν ένα επαγγελματικό προφίλ στα Social Media και να προσαρμόσουν τις επαγγελματικές σας σελίδες στα μέτρα σας.

Κάνετε την καλύτερη δυνατή διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας και αυξήστε τις πωλήσεις και το κέρδος σας.

Related Posts