Scroll Top

Πρώτοι των πρώτων !

clapping

Εσείς γνωρίζετε τι χρειάζεστε για να έχετε σωστή, επαγγελματική παρουσία στο internet;

Η προώθηση των επιχειρήσεων μέσω internet είναι πλέον ο απόλυτος τρόπος διαφήμισης. Καθώς έχουμε περάσει στην ψηφιακή εποχή έχει τελειώσει η περίοδος των εντύπων, των τηλεφωνικών προωθήσεων και των υπολοίπων τρόπων διαφήμισης.

Όταν ο υποψήφιος πελάτης θελήσει να αναζητήσει από όλων των ειδών προϊόντα, μέχρι τις πιο εξεζητημένες υπηρεσίες, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι η αναζήτηση στο internet.

Έτσι λοιπόν επιβάλλεται πλέον για κάθε σύγχρονη εταιρεία να έχει μια σοβαρή και επαγγελματική παρουσία στο internet.

4_services

Για να έχετε μια επαγγελματική παρουσία στο internet χρειάζεστε:

  • Domain Name

Ένα σωστό και «πιασάρικο» Domain Name (όνομα χώρου ιστοσελίδας) είναι πολύ σημαντικό για την παρουσία σας. Αρχικά, αποτελεί το No1 κριτήριο της Google για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στην μηχανή αναζήτησης.  Πρέπει να είναι ανάλογο του ονόματος της επιχείρησης σας και σχετικό της δραστηριότητας σας. Επίσης πρέπει να είναι εύκολο, ώστε να αποτυπώνεται εύκολα στην μνήμη του υποψήφιου πελάτη.

Η ιστοσελίδα σας ουσιαστικά «σερβίρεται» στο διαδίκτυο από ένα Sevrer. Ένας επαγγελματικός Server στηρίζει την ιστοσελίδα σας ώστε να μην έχει ποτέ downtime στο διαδίκτυο και να λειτουργούν σωστά τα επαγγελματικά σας email. Ένας επαγγελματίας πάροχος είναι διαρκώς παρόν (δεν τον ψάχνετε!), στηρίζει την ιστοσελίδα σας και της παρέχει ασφάλεια.

  • Κατασκευή Ιστοσελίδας

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα, που να πληροί όλα τα βασικά κατασκευαστικά διεθνή standards (δείτε αν η ιστοσελίδα σας έχει διεθνή standars εδώ), να ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές, να είναι φρέσκια εικαστικά και χρηστική προς τον υποψήφιο πελάτη. Με ένα τέτοιο εργαλείο στα χέρια σας μπορείτε να δουλέψετε στο διαδίκτυο, να καθιερώσετε τα Brand Name σας, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να αποκτήσετε φήμη.

  • Προώθηση Ιστοσελίδας

Για να έχετε στοχευμένες επισκέψεις και να είστε πρώτοι στις αναζητήσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, είναι απαραίτητο να έχετε μια επαγγελματική προώθηση στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται SEO και δυστυχώς είναι ελάχιστοι στον Ελληνικό χώρο, οι επαγγελματίες που την κάνουν ορθά και διαχρονικά.

Όπως και να έχει, εμπιστευτείτε τεχνικούς που μιλούν εκ του αποτελέσματος, έχουν κατάρτιση, εμπειρία στο χώρο και σας προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτύου. Κοινώς σας λύνουν τα χέρια.

Για ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, προώθησης, φιλοξενίας & υποστήριξης ιστοσελίδας

button

Related Posts