Scroll Top

Γνωρίζετε την δύναμη του Newsletter;

régi írógép

Το πιο δυνατό εργαλείο marketing για όλες τις επιχειρήσεις είναι το Newsletter. Με αυτό το δυναμικό ενημερωτικό δελτίο, αλιεύετε νέους πελάτες, διατηρείτε επαφή με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες, ενημερώνετε τους συνεργάτες σας, κάνετε Follow up, προσκαλείτε κόσμο σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, σεμινάρια και ποσά άλλα ακόμα!

Η θεματολογία και η συχνότητα αποστολής Newsletter, ορίζεται από τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και το εκάστοτε marketing plan.

Tips για επιτυχημένα Newsletters:

  • bacyΜην αγοράζετε λίστες με emails. Το σωστό είναι ο κάθε χρήστης να γράφεται μόνος του στην λίστα σας, πράγμα το οποίο σημαίνει, ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για το Newsletter σας και δεν κινδυνεύετε από υψηλά bounces, ή ακόμα να μπει το Newsletter σας σε spam list.
  • Βάλτε έναν έξυπνο τίτλο στο Newsletter σας που θα παρακινήσει τον παραλήπτη να το ανοίξει.
  • Η θεματογραφία σας πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα και σύγχρονη, καλό θα ήταν να αναφέρετε τα νέα σας, καινούρια προϊόντα, υπηρεσίες, συμμετοχές σε εκθέσεις, συνεργασίες κλπ.
  • Το Newsletter σας πρέπει να είναι responsive, να “παίζει” σωστά δηλαδή σε όλα τα μεγέθη οθονών και Browsers.
  • Μοιραστείτε συμβουλές και tips. Κερδίστε το engagement και κάνε τους παραλήπτες σας να ανυπομονούν για το επόμενο Newsletter σας.

Τι πάροχο να διαλέξω για τα εταιρικά μου Newsletter;

Στην αγορά θα βρείτε πολλούς πάροχους για  το Newsletter σας. Τα κοστολόγια ποικίλλουν και ορίζονται από τον αριθμό των παραληπτών σας και τον αριθμό των μηνιαίων αποστολών σας. Το τελευταίο, πιο σύγχρονο και ανταγωνιστικό οικονομικά entry στην αγορά των Newsletter είναι το Bacy.

Το Bacy είναι ένα open source λογισμικό, με αποκλειστική ιδιοκτησία απ τον πελάτη, πολύ εύχρηστο στην διαχείριση, ασφαλές σε Cloud και με την υποστήριξη CDN,  και με λειτουργική εφαρμογή σε όλα τα μεγέθη οθονών και όλους τους browsers.

Δείτε κοστολόγια του Bacy:

bacy_cost

Related Posts