Scroll Top

Η επιχείρηση σας ακολουθεί τα Social Trends;

social-media-trends

Γνωρίζετε ποια social media έχουν τους περισσότερους χρήστες;  Είναι η επιχείρηση σας σε αυτά;

Το γεγονός ότι όλοι οι σύγχρονοι επαγγελματίες προωθούν την επιχείρηση τους μέσω των Social Media είναι αναμφισβήτητο. Σε ποια όμως από τα κοινωνικά δίκτυα απευθύνονται οι περισσότεροι χρήστες καθημερινά;

Σκοπός είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο στοχευμένη προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών μας και η διαφήμιση μας να έχει την μεγαλύτερη δυνατή απήχηση.

Παραθέτουμε ένα ινφογράφημα που θα σας ενημερώσει για τα trends στα social media:

SocialMedia_Inforgraphic-1--

Σύμφωνα λοιπόν με το ινφογράφημα:

Κυρίαρχη θέση κατέχει το Facebook

Καταλαμβάνει το 63% των καθημερινών μόνιμων χρηστών. Μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook (προσοχή όχι προφίλ) μπορεί να προσφέρει στον επαγγελματία άμεση διαφήμιση, στατιστικά στοιχεία επισκέψεων, στοχευμένη προώθηση, άμεση ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους/δυνητικούς πελάτες.

Στη δεύτερη θέση

Βρίσκεται το Instagram με το 57% των καθημερινών χρηστών. Ένα επαγγελματικό προφίλ στο Instagram αυξάνει την κινητικότητα στην ιστοσελίδα σας ευνοώντας το SEO και φυσικά τις πωλήσεις σας.

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει

Το Twitter με 46% των καθημερινών χρηστών. Ένα επαγγελματικό προφίλ στο Twitter προσφέρει στις επιχειρήσεις πιο άμεση σχέση με το κοινό και ουσιαστικές αναρτήσεις καθώς τα tweets περιορίζονται σε 140 χαρακτήρες.

Social-media

Επίσης το 42% των ενηλίκων που είναι ONLINE χρησιμοποιούν πολλά διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα ανάλογα με το σκοπό της επίσκεψης τους σε αυτά, καθώς είναι μεγάλη η γκάμα των κοινωνικών δικτύων και των σκοπών που εξυπηρετούν.

Το LinkedIn, το Google+, το You Tube είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα που θα απογειώσουν την επιχείρηση σας και θα αυξήσουν κατακόρυφα τις πωλήσεις σας.

Εσάς πόσο Social Trendy είναι η επιχείρηση σας;

edo1Ενημερωθείτε για τα εταιρικά Social Media 

Related Posts