Scroll Top

Η ιστορία του freelancer

363

Το Freelancer είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο για εύρεση freelancer και περιλαμβάνει παγκόσμια την μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά.

Το Freelancer, είναι για επαγγελματίες και αφορά επιχειρήσεις που αναθέτουν τα project τους σε ανεξάρτητους επαγγελματίες. Στην ουσία αποτελεί εξωτερική ανάθεση εργασιών και εύρεση συνεργατών. Έτσι λοιπόν ο επαγγελματίας μέσω του Freelancer, βρίσκει προμηθευτές και μετατρέπει την ιδέα του σε παραγωγική επιχείρηση.

large

Ιστορικό

Το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο Freelancer Ιδρύθηκε το 2009 στο Σύδνεϋ  της  Αυστραλίας. Γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Λονδίνο, Βανκούβερ, Μπουένος Άιρες, Τζακάρτα και Μανίλα. Διευθυντής της εταιρείας είναι ο Matt Barrie.

Τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση της, η εταιρεία του Freelancer, τον Ιανουάριο του 2013, είχε ήδη δημιουργήσει 25 περιφερειακές αγορές που περιείχαν την τοπική γλώσσα, την εξυπηρέτηση πελατών και την υποστήριξη νομίσματος, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Αυστραλίας, των Φιλιππίνων, της Ινδίας και της Λατινικής Αμερικής.  Τον Απρίλιο του 2014, το Freelancer κατέκτησε και την Ουκρανία.

To Freelancer, ήρθε και στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια ως Freelancer.gr, ενισχύοντας το ηλεκτρονικό εμπόριο της Ελλάδας.

Η οικονομική επένδυση

Η εταιρεία του Freelancer χρησιμοποιεί ένα σύστημα ανταμοιβών, όπου οι ανεξάρτητοι επαγγελματίες κερδίζουν πόντους για την εκτέλεση ενεργειών όπως “Like us on Facebook”. Όσο πιο πολλούς πόντους συγκεντρώνει ο χρήστης, μπορεί να ανέβει σε επίπεδο αμοιβών, ξεκλειδώνοντας νέες ανταμοιβές. Ωστόσο, οι ανταμοιβές καταβάλλονται μόνο στους χρήστες που οι λογαριασμοί τους προσφέρουν πραγματικά οφέλη στην εταιρεία του Freelancer.

Οι αριθμοί του Freelancer

  • To Freelancer, παίρνει μια αμοιβή 10% από όλα τα έργα, με αρχική ελάχιστη αμοιβή 5 δολάρια.90
  • Το 72% δήλωσε πως η παγκόσμια εμβέλεια του Freelancer.gr θα ευνοήσει περισσότερο την Ελλάδα, απ΄ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Η ιστοσελίδα του Freelancer συνδέει, συνολικά, πάνω από 1,8 εκατομμύρια επιχειρηματίες, παγκοσμίως, σε πάνω από 234 χώρες και πόλεις.
  • Το Freelancerέχει κερδίσει πάνω από 25 βραβεία διεθνούς marketing και παγκόσμιων οικονομικών αγορών.

Εσείς γνωρίζετε πως να αυξήσετε το κέρδος σας με την χρήση των Social Media;

Διαβάστε perissotera_button

Related Posts