Scroll Top

Η μαγεία των Χριστουγέννων στο internet!

222919147

Το Internet σήμερα, μας δίνει την δυνατότητα να περάσουμε δυνατά μηνύματα σε τεράστιο όγκο κοινού.

Εκτός από τις εμπορικές σας δραστηριότητες, αυτές τις Άγιες μέρες, μπορείτε να αξιοποιήσετε την δύναμη του Internet και να μεταφέρετε το γιορτινό κλίμα σε ολόκληρο τον κύκλο σας.

Ευχαριστήστε τους πελάτες σας, ευχηθείτε στους προμηθευτές σας και χαιρετίστε το κοινό σας μέσω των Social Media και των υπηρεσιών internet.

Προτείνουμε:

  1. Εορταστικό χαιρετισμό στην επαγγελματική σελίδα σας στο Facebook.

    christmasfacebookΑυτή η ανάρτηση μπορεί να περιλαμβάνει μια εκδήλωση του γραφείου σας, ή μια δωρεά κοκ. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε ένα μικρό ποσό για μια ολιγοήμερη διαφήμιση στην σελίδα σας, που θα προωθείτε προσφορές των ημερών.

    Θα χρειαστείτε:

    Αρχικά μια εταιρική σελίδα στο Facebook (αν δεν έχετε, δείτε πως θα φτιάξετε την εταιρική σας σελίδα στο Facebook edo1 ), επίσης θα χρειαστείτε εορταστικές εικόνες που μπορείτε εύκολα να βρείτε στο διαδίκτυο. Αν χρειάζεστε βοήθεια, ή δεν ξέρετε πώς να προωθήσετε την σελίδα σας στο Facebook δείτε ολοκληρωμένα πακέτα διαχείρισης και υποστήριξης Facebook Pageperissotera_button

  2. Ευχαριστήριο Newsletter στην λίστα παραληπτών σας.

    ChristmasnewsletterΜπορείτε να στείλετε ένα Newsletter στην λίστα παραληπτών σας με ευχές για το νέο έτος, ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, ή να προωθήσετε εορταστικές προσφορές.

    Θα χρειαστείτε:

    Επαγγελματικό Newsletter, για την αποτελεσματική και οικονομική αποστολή του εορταστικού σας μηνύματος. Τεχνική υποστήριξη, χαμηλό κόστος αποστολής, αναλυτικά στατιστικά ανοιγμάτων και έλεγχο Bounces. Δείτε ολοκληρωμένα πακέτα επαγγελματικού Newsletter, με το καλύτερο κόστος της αγοράς: edo1

  3. Χριστουγεννιάτικες πινελιές στην εταιρική σας ιστοσελίδα.

    Μπορείτε να προσθέσετε μια εορταστική εικόνα στο slider της ιστοσελίδας σας, να επεξεργαστείτε το λογότυπο σας και να του προσθέσετε μια εορταστική πινελιά, να ανεβάσετε στα νέα σας μια ευχή προς το κοινό σας κοκ.
    blb_log

    Θα χρειαστείτε:

    Εκπαίδευση στην διαχείριση της ιστοσελίδας σας, τεχνική υποστήριξη, επαγγελματική φιλοξενία ιστοσελίδας, 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη για να μην ψάχνετε χριστουγεννιάτικα τον τεχνικό σας, πολλαπλή ασφάλεια στον server της ιστοσελίδας για να είναι έτοιμη να υποδεχθεί την αυξημένη επισκεψιμότητα και να είναι προστατευμένη από τυχόν επιθέσεις από χάκερς. Για περισσότερα διαβάστε edo1 .

  4. Βιντεάκι από εκδηλώσεις στο YouTube

    YouTubexmasΜην ξεχνάτε αυτές τις μέρες να ανεβάζετε βίντεο στο YouTube από τις εκδηλώσεις που συμμετέχετε, τις φιλανθρωπικές καμπάνιες, αλλά και γενικότερα ευχετήρια video από την ομάδα σας.

    Θα χρειαστείτε:

    Το κινητό σας για να τραβήξετε το βίντεο και τον τεχνικό σας για να το επεξεργαστεί και να το ανεβάσει στο YouTube! Για πιο εξεζητημένες υποθέσεις θα χρειαστείτε μια επαγγελματική ομάδα παραγωγής βίντεο με εμπειρία στην τηλεόραση και το internet: perissotera_button.

  5. Ευχές στο Twitter

    xmastwitterΜια απλή, εγκάρδια ευχή, στον επαγγελματικό σας λογαριασμό στο Twitter, είναι υπεραρκετή για να μεταδώσετε ένα μήνυμα χαράς στον κύκλο σας.

    Θα χρειαστείτε:

    Θα χρειαστείτε επαγγελματικό λογαριασμό στο Twitter και εκπαίδευση στην σωστή διαχείριση : edo1

  6. Αναρτήσεις στο Google +

    christmasgoogleplusΤο λέει και το όνομα του: Google Plus δηλαδή μπορείτε να ανεβάσετε τα πάντα! Ευχές, βίντεο, εκδηλώσεις, προσφορές!

    Θα χρειαστείτε:

    Επαγγελματική καταχώριση στο Google + και εκπαίδευση στην σωστή διαχείριση του Google +. Περισσότερα για επαγγελματική σελίδα στο Google+ :edo1

Related Posts