Scroll Top

Καθιερώστε το Brand Name σας στο Internet

brnd

Τι σημαίνει Brand Name;

Με τον όρο Brand Name εννοούμε το εμπορικό σήμα μιας επιχείρησης. Ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι για της επιτυχία μιας επιχείρησης είναι η καθιέρωση του Brand Name της στην αγορά. Η “επονομαζόμενη μάρκα”, ή το “εμπορικό σήμα”, ή η “επωνυμία” είναι ο καταλυτικός όρος για την επιτυχία σας στην αγορά.Το να δουλέψει η κάθε επιχείρηση πάνω στην γνωστοποίηση και καθιέρωση της ονομασίας του προϊόντος της αποτελεί μια ολοκληρωμένη στρατηγική marketing.

Καθιέρωση Brand Name

Δυστυχώς πολλές Ελληνικές Επιχειρήσεις αγνοούν την δύναμη που μπορεί να τους προσφέρει ένα ισχυρό Brand  Name. Οι επιχειρήσεις του εξωτερικού δουλεύουν ακριβώς πάνω στην καθιέρωση της επωνυμίας τους, δαπανώντας ετησίως μεγάλα ποσά γα το σκοπό αυτόν, τα οποία και παίρνουν πολλαπλά πίσω από τις αυξημένες πωλήσεις τους.

Η καθιέρωση του Brand Name σας στο Internet είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί συνεχή προσπάθεια.

Με το σωστό marketing, σας αποφέρει τεράστια κέρδη και φήμη γύρω από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Παρακάτω παραθέτουμε ένα ινφογράφημα που θα σας βοηθήσει για το σκοπό αυτό:

SEO

Σύμφωνα λοιπόν με το ινφογράφημα:

Ολοένα και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου κλείνουν δουλειές μέσω του Internet.

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας “κύκλος” ενεργειών που περιλαμβάνει:

  1. Επαγγελματική Ιστοσελίδα με διεθνή standards, προώθηση στα κοινωνικά δίκτυα και SEO.
  2. Επαγγελματική σελίδα στοFacebook, Linked In, Twitter και Blog.
  3. Διαρκή συγγραφή κειμένων ώστε να είναι πάντα επίκαιρα, ανανεωμένα και Google Friendly.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Η διαδικασία συμπληρώνεται με τη δημιουργία Video, αρθρογραφίας, φωτογραφιών, ανάρτηση προσφορών και νέων της εταιρείας. Συνεπώς μιλάμε για παραγωγή επαγγελματικού περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας.

Αναγνωρισιμότητα και Καθιέρωση

Το χτίσιμο του brand name αντιστοιχεί στο χτίσιμο της φήμης και αναγνωρισιμότητας της συγκεκριμένης επωνυμίας. Η ιστορία έχει να μας δείξει απίστευτα brand name που ουσιαστικά πέτυχαν να ταυτίσουν το προϊόν με την επωνυμία π.χ CocaCola

Έτσι κερδίζουμε στο άκουσμα της επωνυμίας μας ο υποψήφιος πελάτης να καταλαβαίνει επακριβώς για ποια εταιρεία ή προϊόν πρόκειται. Στα αμέτρητα συν είναι ότι ένα ισχυρό Brand Name διαφοροποιεί την επιχείρηση σας από τις υπόλοιπες και της προσδίδει κύρος και αξιοπιστία.

brand-name

Extra Tips:

  1. Στο πρώτο στάδιο όπου επιλέγετε το εμπορικό σας σήμα επιλέξτε ένα Brand Name που εκφράζει κάποια ιδιότητα του προϊόντος σας, π.χ μπαταρίες αυτοκινήτου DieHard.
  2. Επιλέξτε μία εύηχη επωνυμία και εύκολη στην προφορά, ώστε να αποτυπώνεται στο μυαλό του υποψήφιου πελάτη. Κοινώς στοχεύστε στην ακουστική και τα γλωσσικά χαρακτηριστικά του Brand Name σας.
  3. Ενημερωθείτε για την στρατηγική marketing μόνο από επαγγελματίες εξειδικευμένους στο Internet.
  4. Επενδύστε στην προώθηση σας στο διαδίκτυο και τα Social Media.

Ποιες είναι Οι Βασικές Αρχές του Branding;

Related Posts